AaltoSail

AaltoSail on purjehduskoulu Helsingissä, Vuosaaren sataman naapurissa. Ympärillä avautuu kaunis Sipoonselkä,  joten koulutus- ja iltapurjehduksemme Helsingissä suuntautuvatkin luontevasti itään päin, Onaksen saariryhmän suuntaan.

Purjehduskouluttajamme ovat Purjehduksenopettajat ry:n (PORY)  auktorisoimia opettajia. Tavoitteena on kouluttaa turvallisen veneilyn ja purjehduksen osaaminen kaikissa sääolosuhteissa, sekä saaristossa, rannikolla että avomeriolosuhteissa.

Harri Sane

Harri Sane veneily- ja purjehduskouluttaja

veneilykoulu.fi

Käytännön koulutusta
omalla veneellä

Veneilykoulu tarjoaa sinulle ja miehistöllesi käytännönläheistä koulutusta omalla veneelläsi. Sukellamme konkreettisen tekemisen kautta navigointiin, veneen hallintaan ja turvallisuuskulttuuriin. Käytämme runsaasti aikaa veneen käsittelyn ja rantautumisten harjoittelemiseen.

Kaikilla kouluttajillamme on vahva veneily-, meripelastus- ja kouluttajatausta. He osaavat näyttää esimerkkiä ja selittää asiat ymmärrettävästi, vastaanottajan tieto- ja taitotason mukaan.

Venekoulutus.fi

”Veneilykoulutusta jo yli 10 vuotta!

Aloitimme veneilykoulutuksen tarjoajana toukokuussa 2008. Vuonna 2018 tuli täyteen kymmenen vuotta veneilijöiden parissa työskentelyä. Näihin vuosiin on mahtunut paljon mukavia moottorivene- ja purjehduskoulutuksia. Olemme aloittaneet kauden 2021 koulutuksien suunnittelun täydellä teholla. Päivitämme lähiaikoina Veneilykurssit sivulle tarkat ja aikaisemmasta nyt laajennettavat matkapurjehduskurssien sisällöt sekä ajankohdat. Seuraathan siis nettisivujamme sekä Facebookin postauksia pysyäksesi ajan tasalla kauden 2021 koulutuksistamme.”

Rad Sails purjehduskoulu

Rad Sails on vuonna 2017 perustettu purjehduskoulu. Toimimme pääasiassa Helsingissä mutta meillä on retkiä/kursseja myös muualla Itämerellä sekä Välimerellä.

Purjehduskurssimme ovat Purjehduksenopettajat ry:n (PORY) auktorisoimia ja navigointikurssit Suomen Navigoinnin Opettajat ry:n (SNOP) auktorisoimia.

Pääasiallisena kalustona meillä on Beneteau First 36.7 ja Bavaria 37. Lisäksi käytämme kursseilla ja purjehduksilla muualta vuokrattuja veneitä.

Tilauksesta järjestämme myös charter-purjehduksia. Veneinä edellä mainittujen lisäksi Lagoon 42 katamaraani ja X4.9.

Kurssien lisäksi löydät verkkokaupastamme kurssikirjallisuuden ja muut oheistarvikkeet. Kotisivumme löydät osoitteesta radsails.fi

Tervetuloa kursseille ja purjehduksille!

Terveisin,
Markus, Simo ja Matti

Navigointikurssit

Opiskele silloin, kun Sinulle sopii!

Uudet, ajantasaiset opetusmateriaalit!
Käytännönläheisiä ja kiinnostavia harjoitustehtäviä!
Oikeat kurssikartat!
Paljon itselle tulostettavaa lisämateriaalia!

Kurssit sopivat erinomaisesti:

Henkilöille, joilla ei mahdollisuutta käydä esimerkiksi aikuisopistojen kursseilla
Henkilöille, joilla työ määrittelee harrastukseen sopivat ajankohdat
Henkilöille, joilla tarve saada tutkintotodistus esimerkiksi Kansainvälistä huviveneenkuljettajakirjaa varten heti kurssin jälkeen

Helsingin Navigaatioseura ry

Yhteystiedot

Meripellontie 11 C
00910 Helsinki

Toimiston puhelinnumero 050 314 0609
Toimiston aukioloajat torstaisin klo 17:30 – 19:00.

Sähköposti info@hns.fi

Turun pursiseura

Turun Pursiseura ry on aktiivinen toimija ja liikuttaja, joka tarjoaa mahdollisuuksia koko perheelle kunto-liikunnasta huippu-urheiluun. Seurassa on tällä hetkellä jäseniä 1535 ja veneitä rekisterissä 596. Seuran kotisatama Ruissalossa on ympäristöystävällinen Roope-satama, lisäksi Turun Pursiseuralla on kolme omaa saarta jäsenten virkistyskäyttöön. Seuran junioritoiminnalla on Olympiakomitean ja Suomen Purjehdus ja Veneilyn myöntämä Tähtiseura-tunnus.

Kesäpurje

Pääkouluttaja:
Mika Piiroinen
Purjehduskoulu Kesäpurjeen perustaja ja rehtori (1997)
Purjehduksenopettajat PORY ry:n auktorisoima avomeriopettaja
Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n auktorisoima kouluttaja
Suomen Navigoinninopettajat ry:n auktorisoima kouluttaja
Suomen Navigaatioliiton auktorisoima kouluttajaTiedustelut:

Yhteystiedot

Kivakatu 6 b 56
15210 Lahti
0400 845 545
mika.piiroinen@purjehdus.net